Nieuw: Online Wizard Meditatie cursus

Hoe mediteert, creeert en manifesteert een Wizard?
Volg online de Wizard cursus.

Deze complete training bestaat uit zeven delen die je op elk gewenst tijdstip kunt bekijken, waar of wanneer dan ook. Gewoon in je eigen tijd. Elk deel bestaat uit een complete workshop: De eerste tien minuten leren je in woord en beeld
een nieuwe code uit The Wizard.  Aansluitend volgt er een geleide meditatie om de kennis uit de workshop toe te leren passen. Creeeren doe je immers door de uitkomst van je dromen voor je innerlijke verbeelding te zien. 

Patty Harpenau leert je stap voor stap de codes van creatie en de theorie en praktijk van meditatie uit The Wizard van IS, het werkboek dat je vindt in deel 2 van het boek The Wizard. De online Cursus werkt heel simpel: je meldt je aan, je kunt de gratis trailer en video's  bekijken en als je wilt klik je op de workshop van je keuze. Je rekent vervolgens af, ontvangt keurig per mail een factuur en de workshop blijft vervolgens een jaar beschikbaar. Waar je ook bent kun je het gewenste deel opnieuw bekijken door in te loggen. Het is verstandig om bij het eerste deel te beginnen. De andere zes delen verschijnen per week. Prijs per workshop 12 dollar. 

Deze online cursus vind je op het videochannel van Patty Harpenau www.pattyharpenauvideochannel.com 

 

Workshops en Trainingen The Wizard

Op deze site vind je ook een overzicht van workshops & trainingen die wij verzorgen in The Wizard. In oktober start de Train de Trainer voor mensen die zelf de workshop The Wizard willen gaan geven. In de Train de Trainer leer je de bijzondere meditatietechniek uit het Deepak Chopra Centrum en krijg je alle tools in huis om zelf in je eigen praktijk aan de slag te gaan. Maar je kunt deze training ook heel goed doen voor jezelf: gewoon omdat je klaar bent om de Wizard van je eigen leven te worden. 


Patty Harpenau over het boek The Wizard  

' Ik kan je op geen enkele andere manier uitleggen hoe jij de Wizard in jezelf zou kunnen doen ontwaken anders dan je te verleiden met een magisch levensverhaal, zodat je tussen de woorden de levende wijsheid van de Wizard kunt ontdekken. Want weet je wat het grootste geheim van de Wizard is? We  zijn allemaal tovenaars. Zonder uitzondering. Het enige dat we nodig hebben is een zacht en iefdevol duwtje in de juiste richting.Of je nu wel of niet spiritueel bent, wel of niet in wonderen gelooft; dit boek is voor alle mensen van de wereld. Laat je in het eerste deel betoveren door het verhaal van The Wizard en verwonder je in het tweede deel over je eigen leven als je de Wizard in jezelf ontdekt.'  


Patty Harpenau is auteur van de internationale bestseller The Life Codes, The Wizard, is de onafhankelijke opvolger.